Thursday, February 5, 2009

gile punye sms

smalam, ade 1 unknown No nie msuk dkat aku punye hp..,
aku pom terus laa tanye sape nie,
kitaorg pom msj arr lpas tu..
bla...bla...bla...
kami jdi kwn yg mcm dah lame knal...
lps tu ide mintak aku top4 kn,aku kasi laa alasan yg aku nie xde duit nak top4kn dkat die(dah la bru knal),
lps tu die pom maki hamun aku,mcm aku penah wak salah besar je dkat die...
tp aku senyap je dgn maki hamun die...
xlame lps tu die pom msj smula dkat aku,dan mintak maaf sbb maki hamun aku...
aku ape lagi xlyn dah,die plak trus rayu dkat aku suh mmaafkn die, dan aku buat bodo sampai skarg nie....
rasenye die ni kurang siuman kot...
ok lah, sampai disi je je entry utk kali nie.
sbenarnya aku da xde idea nak tulis entry kali nie,
tp tkt xactive sgt dgn blog nie,jdi aku terpikir la utk tulis
entry yg tah pape nie...
sory kalu entry nie m`gecewakn para pembace dan blogger...
hahaha...

2 comments:

sarihah said...

salam...
citer eik bleh tahan..
sari ingat dak tu juz nak berkenalan ngan eik.. sebab tu die rayu nak mintak maaf ngan eik..
kalu dak tu gurl,maybe die nak go on berkawan ngan eik..
tak salah berkawan kan.. just mafkan dier.. lagipun eik tak rugi ape-ape pun. kalau tak nak layan dier skali pun,eik leh ckp eik maafkan die pas2 xyah contact dier..
tu my opinion r..

penjenayah.merah.jambu. said...

bukan komen tu yg gile..
org tu yg saiko..
hikhik..
manusia ni pelek2 eah..
so take care..
berkwn tu ok..
tp just be careful.. :)