Friday, July 10, 2009

Lesen Kereta

ermmm
cuti sem kali nie aku xbuat dah mende lain, just fokus ke Lesen
aku amik lesen di BITARA(name tmpt aku blaja)
first aku kene dgr teori selama 3jam...
dlm tu ade lbh kurang 18 org dan sorng bayar rm4oo
byg ah 1 hari bitara dpt brape ribu hanye utk ckp2 sal peraturan jln raye,
yg biasenye kita2 nie xpatuhi...
cth: tali pinggan kledar, check signal n air cermin...
lps 3jam aku kene latih kereta 3jam plak tuk dpt lesen L...
dekat bitara die pkai kupon...
mcm kite tempah dulu bile kita nak blaja, jika adekosong leh a...
aku bleh 9.07.09 , 11.07.09 n 14.07.09... 1hari 1jam
tp luckly time aku gi 9.07.09 pkol 2pm...
aku dpt blaja 3jam trus cz org xramai time tu...
fuh...lego dpt 3jam trus, thanks tu cg yg tlg ejas latihan 3jam aku tuh...
cg ygajar aku tuh mmg best..
mmg cpt faham, die ajar bkn ikut skema btol2, tp mmg best, xlea nk katekan cm ne best die...
time 2 die suh pusing satu tmpt blja tu...biasenye cg len xsuh pusing habis cz nie bru yg tuk dpt lesen L...NNt lesen P bru kene pusing...
naik bukit best gak...
dan gak mapus kete 2 kali atas bukit...
hehe....biase la blja...kui...kui...kui....



Mitsubishi Evo X


Nissan fairlady
Mitsubishi Lancer 2.0