Thursday, January 29, 2009

Sijil SPM

semalam, aku ajak kwn aku(anas) pegi skoll lme kitaorg ...
dan pagi tdi pom aku bgn cam biase, trus buke internet check result bola BPL...
team aku just seri 1-1 je (liverpool.fc) :(
bla..bla..bla...
di skool jupe cg St.john(girls) dlu di pejabat, sembang2 jap pas tu kwn kitaorg dri form6 datang daha,fizi n din...sembang2 jap...gelak2 lu(lam pejabat skolah arr nie) hehe
pas diaorg msuk class aku pom mintak arr sijil,kerani pom suruh aku sain utk pengesahan amik sijil SPM...
slepas tu, aku p blik cg St. John(boys),sembang2...lame gak arr,aku ngan anas plak kire kamcin gak arr nagn cg nie,tp bkn aku sowang jer...bdak2 st. john 07 sume kamcin ngan die...
lps tu aku ngan kwn aku nie cadang nak pi lepak umah (http://eyemerolle.blogspot.com/) The Rolling Eye`s... aku try tepon die, tp die xangkat(tdo lagi kot 11.45am)...

nak dijadikn crite
bile kwn aku ~anas~ naik je moto, kakinye tersangkut di No Plate moto abg aku...
Prakkk!!! patah no plate belakang moto...
msing2 Blurr,da ape taknye,da la moto abg aku, lps tu die nak gune plak moto tu utk blik ke Perlis(ari sabtu pagi)...satu lagi abg aku nak p servis moto gak, tkut2 la xsempat nak sevis nbaiki no plate die,esok da jumaat sume kdai ttp.ari sabtu da nak gune moto...huh..

lps tu aku pom terus kekedai plate n buat plate baru...

nsib baik lam 15minit jer siap daa...
(rm6.00 satu plate standard)

aku pom trus blik umah n abg aku pom amik moto die n pi servis...

nsib baik tak di mrhnye...

anas n aku da bimbang gak arr pikirkn hal nie...

huh da slamat sumenye...

sian plak ke The Rollin Eye`s, die anta gak msj kat aku, tanye nak mari umah die ker??...

ape lagi aku pm ckp laa xjdi...haha...

sian plak kat die...
tu laa org tepon awal2 xjwb...
lain kali alert cket dgn enset tuu,
ner laa tau ade hal urgent ke...

2 comments:

eyemeroll said...

hahaks,,
lawak2..
smpai patah no plate..hehe

cepat skul mu kuar sijil spm
skul aku x tau cerita gi..

ea..sijil Pgawas Pustaka..sklh bkit besar bhutang ngan aku...!!

eikSnoName said...

smkbb is a moving scoll kn...
sijil CPR aku smkbb brutang gop